Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@17:17:52 GMT

صنعت بیمه؛ بستر خوبی برای توسعه پیدا کرده است

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۷۴۴۴

صنعت بیمه؛ بستر خوبی برای توسعه پیدا کرده است

به گزار ش ایلنا وبه نقل از بیمه مرکزی، عبدالناصر همتی در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش های ۸۲ ساله مدیران و کارکنان بیمه ایران از آغاز تاسیس تا کنون، گفت: بیمه ایران؛ برند ملی صنعت بیمه است و بدون آن صنعت بیمه هویت نخواهد داشت.

همتی در این مراسم بر حمایت خود از بیمه ایران تاکید کرد  و گفت: بیمه ایران در سال های اخیر و در شرایط بحرانی، همراه خوبی برای بیمه مرکزی در پیشبرد اهداف دولت جمهوری اسلامی و خدمت رسانی به مردم بوده که نباید به خاطر برخی مشکلات مالی ، نادیده گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه ایران دارای پتانسیل بالقوه ای از سرمایه انسانی است.

رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حمایت از بیمه ایران به مفهوم عدم حمایت از سایر شرکت های بیمه نیست بلکه بیمه مرکزی جدا از نقش حاکمیتی و نظارتی خود، همیشه یار و یاور شرکت های بیمه بوده و خواهد بود چرا که معتقدم هدایت صنعت بیمه یک کار گروهی است.

وی با تاکید بر اهمیت سودآوری بیمه ایران گفت: نقش بیمه ایران در اقتصاد کشور و پشتیبانی از صنعت بیمه بسیار موثر بوده و برای توسعه و پیشرفت نیاز به تلاش و سودآوری دارد.

رئیس کل بیمه مرکزی خطاب به مدیران و اعضای هیات مدیره بیمه ایران گفت: بحث تمرکز زدایی را مورد توجه قرار دهید و با سبک کردن وظایف ستاد، اختیارات بیشتری به مناطق دهند و بستر لازم را برای شکوفایی آنها فراهم کنید و ستاد باید به نهاد سیاست گذاری و تعیین استراتژی های بلند مدت و میان مدت تبدیل شود.

حاکمیت شرکتی باید به طور جدی در بیمه ایران اجرا شود

همتی افزود: آیین نامه حاکمیت شرکتی باید در بیمه ایران به طور جدی اجرا شود چرا که یک اصل بسیار مهم در سیستم اقتصادی کشور که باید به طور جدی برای حمایت از حقوق بیمه گذاران در بیمه ها و سپرده گذاران در بانک ها اجرا شود.بیمه ایران باید پیشتاز اجرای این آیین نامه شود و به شفافیت صنعت بیمه کمک کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی جداسازی بیمه عمر بیمه ایران تحت عنوان یک شرکت مجزا را در سخنان خود مطرح کرد و گفت:  این کار تحول بزرگی در بیمه ایران به شمار خواهد آمد و توان گسترده ای خواهد داشت.

همتی در خصوص شبکه فروش گفت: ما حامی نمایندگان و کارگزاران هستیم و قصد ایجاد محدودیت برای شبکه فروش نداریم.

وی با اشاره به خالی بودن دو سوم ظرفیت سرمایه های بیمه پذیر کشور گفت: در حال حاضر ۸۷ درصد ظرفیت بیمه بدنه اتومبیل و ۸۹ درصد بیمه آتش سوزی منازل مسکونی  ظرفیت هایی است که نیازمند توجه بیشتر شرکت های بیمه به خصوص نمایندگان و کارگزاران است.

همتی در ادامه، عدم استفاده کامل از ظرفیت بیمه های عمر را دلیل عقب ماندگی صنعت بیمه از ضریب نفوذ دانست و گفت: رشد ۳۵ درصدی بیمه های عمر در سال بیانگر این است که توانایی برای گسترش بیمه های عمر در کشور وجود دارد و باید اعتماد و اطمینان مردم را برای خرید بیمه های عمر جلب کنیم. شرکت های بیمه باید به دنبال راهکاری برای گسترش این بیمه نامه در میان مردم باشند.

رئیس کل بیمه مرکزی، صنعت بیمه را مظهر اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: صنعت بیمه بستر خوبی برای توسعه پیدا کرده و این آرامش را مدیون تلاش ها و قانونمداری فعالان صنعت بیمه هستیم، چرا که صنعت بیمه با جلوگیری از سوخت ملی، به توسعه اقتصاد ملی کمک می کند.

وی یکسان شدن رشد حق بیمه و خسارت بیمه شخص ثالث را یکی از اتفاقات مثبت صنعت بیمه دانست و گفت: نمیتوان نقش بیمه ایران در این راستا را نادیده گرفت و امیدوارم با ارائه نرخ های فنی، مشکلات بیمه درمان تکمیلی نیز برطرف شود و تعداد بیشتری از هموطنانمان تحت پوشش این بیمه قرار گیرند.

رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه گفت: صنعت بیمه؛ یک صنعت فنی و تخصصی است و از شرکت های بیمه خواست به صورت فنی و به دور از مسائل احساسی در هدایت این صنعت بکوشند.

وی همچنین با اشاره به تحولات مثبت برجام در صنعت بیمه گفت: مدیران عامل شرکت های بیمه از فضای ایجاد شده پس از برجام بهره برداری کنند و ارتباطات بین المللی خود را گسترش دهند.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید

عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: اجلاس آفریقا را داشتیم و بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالا‌هایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالا‌های قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشور‌های آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالا‌های ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزار‌های مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی‌آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات محور و دانش‌بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

علی‌آبادی گفت: رقبای ایران حتما برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کار‌های مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل و نقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوبی آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کار‌های سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشور‌های آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند. همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشور‌های آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودرو‌های روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است.

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی آبادی همچنین درباره برنامه‌های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید ۵ هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تامین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را واردات کرده ایم و مردم می‌توانند ثبت نام کرده و بخرند.

منبع: خبرآنلاین

tags # خودرو سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق