Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر عبدالناصر همتی در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش های ۸۲ ساله مدیران و کارکنان بیمه ایران از آغاز تاسیس تا کنون، گفت: بیمه ایران؛ برند ملی صنعت بیمه است و بدون آن صنعت بیمه هویت نخواهد داشت.

دکتر همتی در این مراسم بر حمایت خود از بیمه ایران تاکید کرد  و گفت: بیمه ایران در سال های اخیر و در شرایط بحرانی، همراه خوبی برای بیمه مرکزی در پیشبرد اهداف دولت جمهوری اسلامی و خدمت رسانی به مردم بوده که نباید به خاطر برخی مشکلات مالی ، نادیده گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه ایران دارای پتانسیل بالقوه ای از سرمایه انسانی است.

رئیس کل بیمه مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حمایت از بیمه ایران به مفهوم عدم حمایت از سایر شرکت های بیمه نیست بلکه بیمه مرکزی جدا از نقش حاکمیتی و نظارتی خود، همیشه یار و یاور شرکت های بیمه بوده و خواهد بود چرا که معتقدم هدایت صنعت بیمه یک کار گروهی است.

وی با تاکید بر اهمیت سودآوری بیمه ایران گفت: نقش بیمه ایران در اقتصاد کشور و پشتیبانی از صنعت بیمه بسیار موثر بوده و برای توسعه و پیشرفت نیاز به تلاش و سودآوری دارد.

رئیس کل بیمه مرکزی خطاب به مدیران و اعضای هیات مدیره بیمه ایران گفت: بحث تمرکز زدایی را مورد توجه قرار دهید و با سبک کردن وظایف ستاد، اختیارات بیشتری به مناطق دهند و بستر لازم را برای شکوفایی آنها فراهم کنید و ستاد باید به نهاد سیاست گذاری و تعیین استراتژی های بلند مدت و میان مدت تبدیل شود.

حاکمیت شرکتی باید به طور جدی در بیمه ایران اجرا شود

دکتر همتی افزود: آیین نامه حاکمیت شرکتی باید در بیمه ایران به طور جدی اجرا شود چرا که یک اصل بسیار مهم در سیستم اقتصادی کشور که باید به طور جدی برای حمایت از حقوق بیمه گذاران در بیمه ها و سپرده گذاران در بانک ها اجرا شود.بیمه ایران باید پیشتاز اجرای این آیین نامه شود و به شفافیت صنعت بیمه کمک کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی جداسازی بیمه عمر بیمه ایران تحت عنوان یک شرکت مجزا را در سخنان خود مطرح کرد و گفت:  این کار تحول بزرگی در بیمه ایران به شمار خواهد آمد و توان گسترده ای خواهد داشت.

دکتر همتی در خصوص شبکه فروش گفت: ما حامی نمایندگان و کارگزاران هستیم و قصد ایجاد محدودیت برای شبکه فروش نداریم.

وی با اشاره به خالی بودن دو سوم ظرفیت سرمایه های بیمه پذیر کشور گفت: در حال حاضر ۸۷ درصد ظرفیت بیمه بدنه اتومبیل و ۸۹ درصد بیمه آتش سوزی منازل مسکونی  ظرفیت هایی است که نیازمند توجه بیشتر شرکت های بیمه به خصوص نمایندگان و کارگزاران است.

دکتر همتی در ادامه، عدم استفاده کامل از ظرفیت بیمه های عمر را دلیل عقب ماندگی صنعت بیمه از ضریب نفوذ دانست و گفت: رشد ۳۵ درصدی بیمه های عمر در سال بیانگر این است که توانایی برای گسترش بیمه های عمر در کشور وجود دارد و باید اعتماد و اطمینان مردم را برای خرید بیمه های عمر جلب کنیم. شرکت های بیمه باید به دنبال راهکاری برای گسترش این بیمه نامه در میان مردم باشند.

رئیس کل بیمه مرکزی، صنعت بیمه را مظهر اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: صنعت بیمه بستر خوبی برای توسعه پیدا کرده و این آرامش را مدیون تلاش ها و قانونمداری فعالان صنعت بیمه هستیم، چرا که صنعت بیمه با جلوگیری از سوخت ملی، به توسعه اقتصاد ملی کمک می کند.

وی یکسان شدن رشد حق بیمه و خسارت بیمه شخص ثالث را یکی از اتفاقات مثبت صنعت بیمه دانست و گفت: نمیتوان نقش بیمه ایران در این راستا را نادیده گرفت و امیدوارم با ارائه نرخ های فنی، مشکلات بیمه درمان تکمیلی نیز برطرف شود و تعداد بیشتری از هموطنانمان تحت پوشش این بیمه قرار گیرند.

رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه گفت: صنعت بیمه؛ یک صنعت فنی و تخصصی است و از شرکت های بیمه خواست به صورت فنی و به دور از مسائل احساسی در هدایت این صنعت بکوشند.

 

وی همچنین با اشاره به تحولات مثبت برجام در صنعت بیمه گفت: مدیران عامل شرکت های بیمه از فضای ایجاد شده پس از برجام بهره برداری کنند و ارتباطات بین المللی خود را گسترش دهند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم

به گزارش قدس آنلاین، «سید صولت مرتضوی» صبح امروز (شنبه) همزمان با برپایی هفته گرامیداشت کار و کارگر، در «مراسم اولین جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی استان تهران» با حضور مدیران عامل کارخانه‌ها، فعالان اقتصادی و جمعی از کارگران و کارآفرینان استان تهران که در کارخانه «ساپکو» برگزار شد، اظهار داشت: امسال روز کارگر و معلم با هم عجین شده‌اند، باید بگویم هم کارگران معلم هستند و هم معلم‌ها کارگر. معلم در کسوت تعلیم و تربیت است و کارگر علاوه بر این در کسوت‌ها در بخش تولید و رونق نیز فعال است.

وی ادامه داد: موضوع کار و تولید یکی از مولفه‌های بزرگ در تکریم بشریت است. در احکام و آموزه‌های دینی ما به این موضوع اشاره شده آن گوهر گران‌بهایی که جایگاه انسان را رفعت می‌بخشد، سعی، تلاش و کوشش است. مقام معظم رهبری امسال به منظور ایجاد استقلال شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب کردند. گرچه مخاطب شعار ایشان آحاد مختلف جامعه مانند مدیران، فرهنگیان، کارفرمایان و... هستند، اما مخاطب اصلی جامعه کار و تولید است.

وزیر کار تاکید کرد: کشورهایی که به استقلال برسند در تمام مولفه‌های حاکم و رایج بر مدیریت کلان جهان اثرگذار هستند. بعضی از کشورها دارای استقلال سیاسی و برخی دارای وابستگی سیاسی هستند. برخی‌ها استقلال اقتصادی و برخی وابستگی اقتصادی دارند.

مرتضوی گفت: اثرگذاری استقلال سیاسی برای هر قومی زمانی در جهان موثرتر خواهد بود که توام با استقلال اقتصادی باشد. در دهه گذشته رهبر انقلاب به موضوع استقلال اقتصادی به مبحث رشد و جهش تولید، اقتصاد مقاومتی پرداخته‌اند. امسال بر جهش تولید نیز تاکید کردند. در ملاقاتی که به مناسبت روز کارگر با ایشان داشتیم فرمودند که جهش از رشد متفاوت است. جهش یعنی چند گام بلند برداشتن و سیر صعودی سپری کردند.

وی بیان کرد: ما در اجرای فرمان رهبر انقلاب باید به این موضوع توجه کنیم. اکنون استقلال سیاسی کشور ما در کره زمین زبانزد است. استقلال فرهنگی ما بی‌نظیر است و در حوزه استقلال اقتصادی هم گام‌های بلندی برداشته‌ایم، زیرا این کشور ۴۰ سال با تحریم‌ها مواجه بوده است. اما اکنون در بخش‌های مختلف حوزه نرم‌افزار و سخت افزار ما پیشرفت‌های بسیار وسیعی را داشته‌ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: البته که این پیشرفت‌ها کفایت نمی‌کند و باید هر روز بهتر از روز گذشته باشد.

گفتنی است؛ نشان اقتصاد مقاومتی و اهدای آن برگرفته از بند ۲۰ ابلاغیه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب است. در این دوره با ارزیابی ۲۵۰ کارخانه سراسر کشور ۱۲ کارخانه و مرکز تولیدی منتخب شدند. افرادی از نخبگان صنعتی و توانمندی که شاخصه‌های پیشتازی اقتصاد دانش بنیان را دارند این ارزیابی‌ها را انجام دادند. به گفته مسئولان برگزاری این مراسم، در این فرایند ۴۰۰ ارزیاب حضور داشتند. این طرح در آینده بهینه‌تر خواهد شد. اکنون در بیش از ۱۵ استان مراسم نشان اقتصاد مقاومتی برگزار شده است. استان‌های دیگر نیز در روزهای آینده این مراسم را برگزار خواهند کرد. این مراسم با همت و تلاش سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور برگزار شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم